Vi hjälper dig att serva din värmepump! Maila oss info@polarpumpen.se | Ring oss! 0770-777 600
Värmepump service
Värmepump Service Allt om service av värmepumpar Beställ hos Polarpumpen »
Värmepumpservice Allt om service av luftvärmepumpar

Installatör om du köper på Internet

Allt fler köper sin värmepump på Internet eller telefon, då detta är ett effektivt sätt att spara pengar. Att ha en fysisk butik kostar pengar och vid köp av exempelvis en vanlig luftvärmepump kan du spara tusenlappar, om du väljer att köpa pumpen online.

Vissa har tyvärr den felaktiga uppfattningen att om man köper online, så får man bara en värmepump och måste själv kontakta en installatör. Detta är helt fel. Det finns företag som säljer värmepumpar på Internet och samtidigt erbjuder installation. Det kan även vara så att inte bara värmepumpen, utan även installationen blir billigare. Självklart kan det vara en trygghet att köpa allt från samma ställe, om något ändå skulle gå fel. Men denna möjlighet är inte exklusiv för företag med dyra butiker. Du kan lugnt köpa din värmepump på Internet med installation.

På Internet finns, som regel, minst lika bra kontaktuppgifter som för fysiska butiker, om något mot förmodan skulle krångla. Självklart gäller garantier och försäkringar i samma utsträckning även om du köper online. För att garantier och försäkringar skall gälla krävs att installationen genomförs av en certifierad kyltekniker och oavsett var du köper din värmepump är det detta du måste se till verkligen stämmer.

Oavsett var du köper installationen är det också självklart att du skall få prata med installatören i god tid innan installationen och diskutera igenom de olika frågor du kan ha. Vanligen sker detta via telefon, då det är onödigt att installatören kommer hem till dig på ett besök bara för att säga att: ”ja, du kan installera en luftvärmepump här”. Luftvärmepumpar kan i princip installeras i alla hus, och kostnaden för ett extra installatörsbesök är bara en onödigt utgift, som du får betala.

Företag som säljer värmepumpar på Internet erbjuder också vanligen att installatören hämtar ut paketet med värmepumpen och därmed levererar värmepumpen hem till dig vid installationstillfället.

22 Jun 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)